Yıldız: Darende Bizim İçin Çok Önemli

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Yıldız, Darende’ye yaptığı ziyarette yoğun ilgi ile karşılandı. Yıldız, “İlçe ziyaretleri kapsamında gezilerimizi sürdürüyoruz. Bugün Darendeli hemşerilerimle bir araya geldik. Çok verimli ve hoş ortam oldu. Ben Darende İlçe Başkanım   Ahmet Çakır ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

“DARENDE ÖNEMLİ BİR İLÇEMİZ”

Vatandaşların yanında olmaya özen gösterdiklerini belirten Yıldız, “Darende doğunun batıya açılan kapısı. Tarihi ve turistlik yerleri ile çok önemli bir ilçemiz. Darendeliler ülkemizin her bölgesinde örnek çalışmalara imza atmışlardır. Cumhuriyetin ilanından sonra 1934’te Malatya’ya bağlanan tarih kokan Malatya’nın saklı cennetidir. İYİ Parti olarak tüm bölgemizde vatandaşlarımızın yanında olmaya özen göstereceğiz. Darende bizim için çok önemli” şeklinde konuştu.

“HER ZAMAN SAHADAYIZ”

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden İYİ Parti Darende İlçe Başkanı Ahmet Çakır, “Darende ilçe başkanlığı olarak her zaman sahadayız. Depremden sonra tüm mahallerimize bize gelen yardımları ulaştırarak halkımızın zor günüde yanında olduk. Şimdi de çalışmalarımıza hiç ara vermeden devam ediyoruz. Yaklaşan yerel seçimlerde iddialı ve kazanabilecek bir adayla yola çıkacağız. Adayımız Darende’ye gerçekten hizmet edecek ve Darende’yi ileriye götürecek biri olacak. İnşallah başarılı olacağız” ifadelerini kullandı.