Kurban satış ve kesim yerlerine denetim

AHMET ÇAKIR/DARENDE

Darende Belediye Başkanı Alican Bozkurt’un pazartesi mesaisi yoğun geçti. Sabahın ilk saatlerinde esnaf ziyaretinde bulunup birlikte çay içerek sohbet eden Bozkurt, “‘Pazartesi berekettir’ diyerek, esnaflarımıza ve kıymetli hemşerilerimizle birlikte yeni haftaya besleme çektik. Bizleri muhabbetle karşılayan ve iş yerlerinde misafir esnaflarımıza teşekkür ediyor, hayırlı kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bozkurt’un ikinci durağı, belediyeye ait parke taşı tesisleri oldu. Başkan Bozkurt, “Parke Taşı Üretim Tesisimizdeki çalışmaları kontrol ettik. Darendemiz için durmadan yorulmadan üretmeye, çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

DAHA İYİ HİZMET İÇİN KONTROL

Bozkurt’un üçüncü ziyaret noktası ise Kurban Bayramının yaklaşması nedeniyle oldu belediyeye ait kurban satış ve kesim alanları. İncelemelerde bulunan Bozkurt, “Yaklaşan Kurban Bayramı münasebeti ile siz değerli hemşehrilerimin daha iyi şartlarda hizmet alabilmesi adına Belediyemizin Kurban Satış ve Kesim Alanında eksiklikleri tamamlayıp, devam eden çalışmaları inceledik” şeklinde konuştu.