Fendoğlu’ndan yoğun program

AHMET ÇAKIR/DARENDE

Milliyetçi Harekât Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, bugününü Darende’ye ayırdı. Fendoğlu; Balaban, Gökçeören, Şendere, Mollauşağı, Ilıca, Esenbey, Ozan, Çınar ve Yeşiltaş’ı ziyaret etti. Fendoğlu’nun; Şendere, Mollauşağı, Gökçeören ve Ilıca ziyaretlerine Darende Belediye Başkanı da katıldı.

“DARENDELİLERİN YANINDAYIZ”

Darende gezilerinde kısa bir açıklama yapan Fendoğlu, “İyi günlerinde kötü günlerinde Darendelilerin yanında olmaya çalışıyorum. En son Zengibar Karakucak Festivali’nde Darendelilerle beraber olduk. Sevinçlerin paylaştık. Bugün de buraya gelmek nasip oldu. Mahallerimde muhtarlarımızı ve halkımızı dinledik. Deprem sonrası çözülmeyi bekleyen bazı sorunlar var. Bunlarla ilgileneceğim. Bazı mahalle ziyaretlerimizi Belediye Başkanımızla yaptık. Halkın sorunlarını beraber dinledik. Ben Darende’yi çok seviyorum” şeklinde konuştu.

BALABAN’DA DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Fendoğlu; Darende programları öncesinde MHP-MYK üyesi Nazif Koray Nügü, MHP Malatya il başkan yardımcısı Adem Çiçek, MHP İlçe Başkanı Mehmet Altun ile Balaban'da görüşme yaptı. Görüşmede partinin Darende çalışmaları ve ilçenin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

CAMİ AVLUSUNDA GÖRÜŞME

Fendoğlu, Gökçeören’e gitti. Mahalle camimizin avlusunda muhtar Mehmet Özdemir ve Gökçeören halkıyla sohbet eden Fendoğlu, köyün sorunlarını dinledi.

Fendoğlu, Gökçeören’den sonra; Şendere Mahallesi Muhtarı Enver Aydeniz ve Şenderelilerle ile bir araya gelerek, Şendere Mahallesi’nin sorun ve taleplerini dinledi.

Mollauşağı köyü muhtarı Hamit Uzunay'ı ziyaret eden Fendoğlu, Mollauşağı Mahallesi’nin sorun ve taleplerini dinledi.

İKİ TAZİYE ZİYARETİ

Mollauşağı Mahallesi ziyaretinden sonra Fendoğlu, Ilıca'da vefat eden Elif Dündar'ın taziyesine katılarak başsağlığı dileklerinde bulundu.

Ilıca’daki taziyeden sonra Fendoğlu, Esenbey’de geçtiğimiz günlerde vefat eden iş insanları Gazi ve Cemal Akmercan'ın babası Hüseyin Akmercan için taziye ziyaretinde bulundu.

İki taziye ziyaretinden sonra Ozan Mahallesi’ne giden Fendoğlu, Mahalle Muhtarı Şehhamit Özdemir ve Ozanlılar ile bir araya geldi. Ziyarette Ozan Mahallesi’nin sorunları ile deprem sonrası köy evlerinin yerleşimi ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Ozan’dan sonra Fendoğlu son ziyaretini Çınar Mahallesi’ne yaptı. Fendoğlu, dağ yamacında bulunan ve deprem sonrasında heyelan riski olan evler ile Çınar göleti alanında incelemelerde bulundu.

Darende programının son ziyaret noktası Yeşiltaş Mahallesi oldu. Yeşiltaşlılarla görüşen Fendoğlu, Darende’den ayrıldı.

ZİYARETLERE KATILANLAR

MHP-MYK üyesi Nazif Koray Nügü, Darende Belediye Başkan Alican Bozkurt, MHP Malatya il başkan yardımcısı Adem Çiçek, MHP İlçe Başkanı Mehmet Altun, Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Apan ve MHP ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.