MHP’de Bilgilendirme Toplantısı

AHMET ÇAKIR/DARENDE

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Darende İlçe Başkanlığı görüş alışverişi ve bilgilendirme toplantısı yaptı.

Belediye Sosyal Tesisleri’nde bir araya gelen partililere; Başkan Yardımcısı Muharrem Apan, belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler verdi ve birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

MHP Malatya İl başkan yardımcısı Adem Çiçek ise Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Apan’a teşekkür etti. Çiçek, “Çok verimli bir toplantı oldu. Görüş alışverişinde bulunduk. Arkadaşlarımızla sürekli haber halindeyiz. Daha güzel hizmet etmek için daha sık bir araya gelmeliyiz” dedi.

İLÇE İÇİN HİZMET İYİ OLACAK

Yapılan çalışmaların ilçe için çok önemli olduğunu belirten MHP Darende İlçe Başkanı Mehmet Altun, “Belediyenin çalışmaları bizleri mutlu ediyor. Başkan yardımcımız Muharrem Apan, belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler verdi; Otogar, çarşı merkezinin yenilenmesi, içme suyu sorununun giderilmesi gibi. Bu yapılanlar önemli hizmetlerin ilçemize gelmesi çok iyi olacak. Bu önemli toplantıya katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

TOPLANTIYA KATILANLAR

Belediye Sosyal Tesislerinde yapılan toplantıya Başkan Yardımcısı Muharrem Apan, MHP İl Başkan Yardımcısı Adem Çiçek, ilçe başkanı Mehmet Altun, yönetim kurulu üyeleri ve birçok partili katıldı.