Yuvalı’dan darendepostasi.com’a ziyaret

AHMET ÇAKIR/DARENDE

Prof. Dr. Abdulkadir Yuvalı, darendepostasi.com’u ziyaret etti. Aile ziyareti için Darende’ye gelen Yuvalı, “Dost ve akrabaları ziyaret ederek hasret gideriyorum. Bugün de Ahmet Çakır’ı ziyaret ediyorum. darendepostasi.com, başarılı ve anlamlı bir çalışma; Ahmet Çakır kardeşimizi kutluyorum. Ahmet kardeşimiz Darende’yi her gün evimize getiriyor. Günlük takip etmeye çalışıyorum. darendepostasi.com aracılığıyla tüm hemşerilerime selamlarımı söylüyorum. Darende, 7 bin yıllık tarihi bir geçmişe sahip bir bölge. Darendeli olmaktan gurur duyuyorum. Çok köklü bir kültüre sahip bölge. İşlerimizden fırsat buldukça buraya geliyoruz” dedi.

“İŞİMİZİ SEVEREK YAPIYORUZ”

darendepostasi.com imtiyaz sahibi Ahmet Çakır, “Prof. Dr. Abdulkadir Yuvalı’ya ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Yuvalı hocam Darendelilerin gurur duyduğu genç nesillere örnek olacak bir vatan sevdalısıdır. Ayrıca İYİ Parti’nin kurucular kurulu üyesidir. Biz işimiz severek yapıyoruz. Amacımız Darende’nin daha güzel olması. Hocamızın bizi takip etmesi ve beğenmesi bizim için ayrıca çok çok önemli” ifadelerini kullandı.   

ABDULKADİR YUVALI KİMDİR?

Abdulkadir Yuvalı, 01.02.1948 yılında Darende’de doğmuştur. Ailenin yedi çocuğundan ilk dördüncüsüdür. İlk ve orta öğrenimini Darende’de, lise öğrenimini Malatya Turan Emeksiz; Adana, Ceyhan ve Ankara Yıldırım Beyazıt tamamlamıştır. Ankara Üniversitesi Dil, Tarih, Coğrafya Fakültesi'nde lisans, yüksek lisans ve doktorasını tamamladı. 1996 yılında profesörlük unvanını kazanan Yuvalı, birçok üniversitede öğretim üyeliği ve danışmanlık görevini sürdürdü. Yuvalı, evli ve 3 çocuk babasıdır.