Çakır’dan DHA’ya ziyaret

AHMET ÇAKIR/DARENDE

darendepostasi.com’un imtiyaz sahibi Ahmet Çakır, Demirören Haber Ajansı (DHA) Malatya temsilcisi Recep Bağdat’ı bürosunda ziyaret etti. İki gazeteci biraya gelince konu yine haberler oldu.

“HABER KONUSUNDA EN İYİ İLÇE DARENDE”

Darende’nin haber kökeninin iyi olduğunu belirten Recep Bağdat, “Darende haber potansiyeli çok fazla olan bir ilçe. Bu potansiyeli Ahmet abi çok iyi kullanıyor. Darende’de nelerin olduğunu Ahmet abi sayesinde öğreniyoruz, kendisi zaten yılların gazetecisi kendisine kolaylıklar diliyorum. İnşallah çok güzel haberlerle Darende’nin haberlerini okuruz. Abimiz buraya gelerek bizleri çok mutlu etti. Biz de en kısa zamanda biz de Darende’yi ziyaret edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“MALATYA’NIN SESİNİ DUYURUYOR”

darendepostasi.com’un imtiyaz sahibi Ahmet Çakır, “Recep Bağdat’la karşılıklı çalışma imkanlarımız oldu ve oluyor. Haberlerimize göstermiş olduğu ilgiden ve misafirperverliğinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. DHA, Malatya’da çok kaliteli haberlere imza atıyor ve Malatya’nın sesini duyuruyor. Emeklerine sağlık diyorum. Bundan sonraki süreçte de umarım birlikte güzel çalışmalarımız olur” şeklinde konuştu.