Herkesin Katkısıyla Başarı Gelir

AHMET ÇAKIR/DARENDE

Darende Kaymakamı Şeref Güryer başkanlığında 2024-2025 eğitim-öğretim yılı okul güvenliği ve trafik tedbirleri toplantısı yapıldı.

Herkesin katkısıyla eğitim alanında başarılı olunabileceğini belirten Kaymakam Gülyer, “Hep birlikte, öğrencilerimizin en iyi şekilde eğitim almasını, onların geleceğe en iyi şekilde hazırlanmasını sağlamamız ve öğrencilerimizin karşı karşıya kalabilecekleri her türlü olumsuzluğun önüne geçebilmek için çalışmalarımızı ilgili kurumlarla koordineli bir şekilde kesintisiz sürdüreceğiz. Hepimizin katkısı, eğitim alanındaki başarımızı doğrudan etkileyecektir. Yeni Eğitim öğretim yılı tüm öğrencilerimize, kıymetli velilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

ÖNLEMLER DETAYLI ŞEKİLDE KONUŞULDU

Toplantıda Malatya Valiliği tarafından yayınlanan;

 -Okul Çevresinde Alınacak Tedbirlere Dair Genel Emir

 -18 Yaşından Küçüklere Sigara, Uçucu, Uyuşturucu ve Çakmak Gazı Satışının Yasaklanması ve Buna Uymayanlara İdari Para Uygulanmasına Dair Genel Emir

 -Dilencilik ile Mücadele Yönergesi

Genelgeleri kapsamında yeni eğitim-öğretim yılıyla ilgili planlamalar ve okul güvenliği önlemleri detaylı bir şekilde ele alındı.

TOPLANTIYA KATILANLAR

Darende İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya; Kaymakam Şeref Gülyer, Belediye Başkanı Yardımcısı Muharrem Apan, İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin Keser, İlçe Emniyet Müdürü Muhammed Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, kurum amirleri, okul müdürleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.