Darende’de 7 kişi vefat etti

AHMET ÇAKIR/DARENDE

Darende’den 7 kişi yaşamını yitirdi. Günerli Kırtolar Mahallesi’nden Bayram Özdemir vefat etti. Bayram Özdemir’in cenazesi bugün (17.08.2024) öğle namazından sonra Kırtolar Mahallesi’nde toprağa verilecek.

Ayvalı Mahallesi’nden olan ve İbrahimpaşa Mahallesi’nde ikamet eden Yasin Karagülle vefat etti. Yasin Karagülle’nin cenazesi dün cuma namazından sonra Zaimoğlu Çarşı camisinde kılınan namazdan sonra toprağa verildi.

Ayvalı Mahallesi’nden Hüseyin Budak, vefat etti. Hüseyin Budak’ın cenazesi Ayvalı’da toprağa verildi.

Karaoğuz Mahallesinden olup İstanbul’da ikamet eden iş insanı Cemal Turgut’un ablası Hatice Güneş vefat etti. Hatice Turgut’un cenazesi İstanbul’da toprağa verildi.

Şuğul Mahallesi’nden olan ve Ankara'da ikamet eden Ayşe Alptekin vefat etti. Ayşe Alptekin’in cenazesi Ankara Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Sungur Mahallesi’nden Emine Ünal vefat etti. Emine Ünal’ın cenazesi Zaimoğlu Çarşı camisinde kılınan cenaze namazından sonra Hacıderviş Mahallesi Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Akçatoprak Mahallesi’nden Yusuf Kalkan İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Yusuf Kalkan’ın cenazesi Edirne Mevlana Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası Edirne'de toprağa verildi.

darendepostasi.com olarak vefat edenlere Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.