Darende’den 6 kişi vefat etti

Aslen Tepecik Mahallesi’nden olan ve Heyiketeği Mahallesi’nde ikamet eden Merhum Mithat Çelik’in eşi Zeynep Çelik vefat etti. Zeynep Çelik’in cenazesi bugün ikindi namazından sonra Çarşı Camii’nde kılınacak cenaze namazdan sonra Heyiketeği Mahallesi Mezarlığına toprağa verilecek.

Nadir Mahallesi’nden Merhum Kemal Boynueğri’nin oğlu Muzaffer Boynueğri vefat etti. Muzaffer Boynueğri’nin cenazesi bugün ikindi namazından sonra Adana Buruk Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Nadir Mahallesi’nden Mehmet Coşkun’un babası, Ali Coşkun vefat etti. Ali Coşkun’un cenazesi bugün ikindi namazından sonra Adana Kabasakal Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Zaviye Mahallesi’nden merhum Süleyman Tütüncü’nün eşi Reyhan Tütüncü vefat etti. Reyhan Tütüncü’nün cenazesi bugün Cuma namazından sonra Sivas Ayyıldız camisinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.

Günpınar Mahallesi’nden Fikri Gökçe İstanbul’da vefat etti. Fikri Gökçe’nin cenazesi bugün Cuma Namazından sonra Şirinevler Ulu Camisi’nde kalınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.

Ilıca Mahallesi’nden Veli İpek, vefat et. Veli İpek’in cenazesi dün Ilıca Mahallesi’nde toprağa verildi.

www.darendepostasi.com olarak vefat edenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.