Fendoğlu, Ayvalı’nın sorunlarını dinledi

AHMET ÇAKIR/DARENDE

Darende Belediye Meclis üyesi Ayhan Tokgöz ve Ayvalı Muhtarı Ali Karagülle, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu’yla görüştü.

Sorunları dinleyerek çözüm mercilerine başvuruda bulunduklarını belirten Fendoğlu, “Meclis çalışmalarımızın ardından Malatya’daki çalışmalarımıza başlattık. İlçelerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelip, sorunlarını ve taleplerini dinliyoruz. Vatandaşlarımızın bize aktardığı sorunları mutlaka ilgili kuruma ve bakanlığa ilettik ve takibi yaptık” dedi.

“AYVALILAR ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Darende’nin ve Ayvalı’nın sorunlarını anlattıklarını belirten Tokgöz, “Vekilimiz Fendoğlu, sürekli yanımızda yer alıyor. Ziyaretimize geliyor. Ayvalı’nın çözülmesini istediğimiz bazı sorunları var. Vekilim bana ve muhtarımız Karagülle’ye zaman ayırdı. Biz de kendisine sorunları anlatma fırsatı bulduk. Vekilim sorunlar için gerekli yerlere başvuracağını sorunların çözümü için bizzat görüşmeler yapacağını söyledi. İnşallah sorunlarımız en kısa zamanda çözülür. Kendim ve özellikle Ayvalılar adına vekilime teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.