darendepostasi.com'dan büyük başarı

Kısıtlı imkanlar ve büyük ideallerle 2023 yılının Temmuz ayında kurulan www.darendepostasi.com birinci yaşını doldurmaya hazırlanırken başarılarına her gün yenisini ekliyor. Uzun yıllar Darende'nin ulusal basındaki sesi olan DHA muhabiri Ahmet Çakır önderliğinde kurulan www.darendepostasi.com birinci, kaleme aldığı özgün ve çarpıcı haberlerle vatandaşın nabzını tutuyor.

Kısa zamanda ve kısıtlı imkanlarla büyük başarılara ulaşan www.darendepostasi.com birinci hiçbir politik ve sermaye odaklı yapılanmanın gölgesinde kalmadan "bağımsız haberciliğin" yaşatılmasına da katkı sunuyor. Organik tekil ziyaretçi sayısı kısa zamanda Darende’nin nüfusunu aşarken bir başarı haberi de Google'dan geldi. www.darendepostasi.com birinci, Google Haberler'e dahil olan ilk ve tek Darende merkezli yayın organı oldu.

Google Haberler Nedir, Burada Olmak Neden Önemli?

Dünya genelinde adeta bir okyanusa dönmüş olan internet bilgi havuzunda milyonlarca web sitesi bulunuyor. Arama motorları dünya genelindeki tüm web siteleri ayrı ayrı tarayıp arşivlerken haber sitelerini ayrı bir havuzda topluyor. Google Haberler adı verilen ve dahil olmanın çok zor olduğu bu dizine genelde büyük çaplı ulusal haber siteleri kabul ediliyor. www.darendepostasi.com birinci büyük bir başarıya imza atarak Google Haberler dizinine Darende'den giren ilk ve tek haber sitesi oldu. Söz konusu bu dizinde ilimiz Malatya'dan dahi sayılı haber sitesi dahil edilmiş durumda.

Ahmet ÇAKIR: "Bu tüm ekibimizin başarısı"

www.darendepostasi.com’un Kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Çakır, şunları söyledi: “Gazetemiz adına bu sevindirici gelişmenin detaylarını www.darendepostasi.com’un tüm teknik yönetimini üstlenen aynı zamanda da yazarımız olan Uzun'dan aldık. Global manada akredite edilmiş olmak, kısa zamanda emeklerin meyvesini toplamak muhteşem bir duygu. Logomuzu şereflendiren ve her daim yolumuzu aydınlatan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün veciz ifadesinde söylediği gibi ‘Basın ülkenin müşterek sesidir.’ Bizler o sesin vasıtası olmaya gönül verdik. Ve her ne kadar imkanlar kısıtlı, şartlar zor olsa da dürüst, namuslu, tarafsız ve ilkeli bir yayıncılığı yapmış olmanın, yapılabilineceğini göstermiş olmanın sevinci içindeyiz. Kısa zamandaki bu kayda değer başarı bu ideale gönül veren ekibimizin başarısıdır.”